De Diagnosestudio heeft contracten met alle zorgverzekeraars. In veel gevallen declareren wij rechtstreeks aan uw zorgverzekeraar. In onderstaande tabel vindt u de maximale tarieven van de onderzoeken in 2021 (conform de Nederlandse Zorgautoriteit). Het tarief dat wordt gedeclareerd kan hiervan afwijken, aangezien er verschillende kortingspercentages zijn afgesproken met zorgverzekeraars. Alle onderzoeken van de Diagnosestudio vallen onder de basisverzekering en worden dus vergoed door uw zorgverzekeraar. Houdt u hierbij wel rekening met uw (verplichte) eigen risico. Dit is € 385,- in 2021.

Verwijzing van uw huisarts
Voor alle onderzoeken bij de Diagnosestudio heeft u een verwijzing nodig van uw huisarts en u dient altijd een afspraak te maken.

Bent u niet verzekerd of woont u in het buitenland?
Als u niet verzekerd bent of als u in het buitenland woont, kunt u helaas niet in de Diagnosestudio terecht. U kunt uw onderzoek bij Tergooi laten uitvoeren en vóóraf het onderzoek betalen.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie over tarieven kunt u ook contact opnemen met een van onze medewerkers via T 088 753 1800.

Tarieven