Skip to main content

logo Tergooi logo MSB

Wilt u een afspraak maken?
Bel: 088 753 18 00

De Diagnosestudio

In de Diagnosestudio kunt u als patiënt van de huisarts terecht voor eenvoudige diagnostiek zoals het maken van een röntgenfoto, een echo en botdichtheidsmeting. Ook kunt u hier terecht voor bloedafname en urine- en ontlastingonderzoek. Alle onderzoeken gaan op afspraak.

Snelle diagnose
In de servicegerichte Diagnosestudio helpen wij u op een deskundige en patiëntvriendelijke wijze. Dit kan op heel korte termijn zonder lange wachttijden, omdat alleen onderzoek plaatsvindt bij patiënten van de huisarts. Er komen geen patiënten tussendoor die complexe zorg of een spoedonderzoek nodig hebben. Na afloop van het onderzoek ontvangt u via uw huisarts bericht van de uitslag. Mocht er toch behoefte zijn aan een vervolgonderzoek dan is uw doorverwijzing naar het ziekenhuis spoedig geregeld.

Locaties
U vindt ons in Hilversum aan Laan van Tergooi 8, Blaricum aan de Rijksstraatweg 3 en in Weesp aan de Korte Muiderweg 2A in het nieuwe Regionaal Medisch Centrum Weesp van Tergooi.


Gegevensuitwisseling Tergooi
De Diagnosestudio heeft een automatische gegevensuitwisseling met Tergooi. Dat wil zeggen dat wij uw medische gegevens op een veilige manier digitaal delen met Tergooi en voldoet aan de AVG wetgeving. Voordelen voor u als patiënt: uw medische gegevens zijn bekend in het ziekenhuis, wat de snelheid van uw eventuele behandeling kan bevorderen. 

De Diagnosestudio is een initiatief van Tergooi en de medisch specialisten van Tergooi verenigd in het Medisch Specialistisch Bedrijf Gooi en Eemland.Ons Team: De specialisten van de Diagnose

Boudewijn Musters

Radioloog

Lucas Goldman

Radioloog

Derk Lahuis

Radioloog

Xavier Beele

Radioloog

Karin Bink-Hendrikse

Radioloog

Pien van Dijk

Radioloog

Stephan Frerichs

Radioloog

Thomas Jongsma

Radioloog

Dr. Hein Kayser

Radioloog

Esteban van Keulen

Radioloog

Alexander Scholtens

Radioloog

Dr. Frans Scholten

Radioloog